Personal training in strijd tegen de corona kilo’s

personal-training-vs.-corona-3

Het is een moeilijke tijd waarin we momenteel leven. Economisch, sociaal, maar ook fysiek en mentaal is het een uitdaging om de coronacrisis te doorstaan. De quarantaine heeft ervoor gezorgd dat we veel minder in beweging zijn de laatste maanden. De gemiddelde volwassene is zelfs 2,5 kg aangekomen.

Volgens onderzoek door het RIVM in samenwerking met de GGD raakt de quarantaine ons ook mentaal: 33% van de Nederlanders is somberder, meer gestrest en eenzamer geworden. Daarnaast heeft 20% meer slaapproblemen.

Dit alles heeft bij 53% van de Nederlandse bevolking geleidt tot een veranderde leefstijl. Er wordt minder bewogen en ongezonder geleefd.

Het onderzoek laat verder zien dat we het thuis blijven beu raken. We hebben hier dan ook steeds meer moeite mee. We willen erop uit. In beweging komen!

Gelukkig zijn de maatregelen aan het versoepelen en dat biedt mogelijkheden om zowel fysiek als mentaal weer in beweging te komen. De sportscholen zijn helaas nog dicht, maar personal training is wel weer mogelijk volgens de RIVM richtlijnen. Aangezien wij personal training aanbieden staan we klaar om met jou (weer) een gezonde leefstijl te creëren.

Dus, wil jij weer aan de slag? Neem dan contact met ons op en ga samen met ons de strijd aan tegen de corona kilo’s en een ongezonde leefstijl!

Bron: www.tweedekamer.nl/briefing_rivm_07052020

Wil jij samen met ons de strijd aan gaan tegen de corona kilo’s en je leefstijl verbeteren? Neem dan contact met ons op!

Vul hier uw zoekopdracht in