Samenwerking met Bedrijfsfitness Nederland

instagram-story-bedrijfsfitness-nederland-bootcamp

Goed nieuws! Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement. Via Bedrijfsfitness Nederland bieden wij verscheidene small group training en personal training combinaties aan.

Is jouw werkgever aangesloten?
Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan en wil je bij ons komen sporten? Controleer dan hier of jouw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Veel werkgevers in onze regio doen mee, dus de kans is groot dat ook die van jou daarbij zit.

De voordelen van Bedrijfsfitness Nederland voor werkgevers
Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Vitaliteitsmanagement wordt dan ook steeds belangrijker. Als werkgever wil jij jouw personeel stimuleren in een gezonde leefstijl met voldoende beweging. Wij zijn ervan overtuigd dat er door bedrijfsfitness meer mensen gaan sporten en het verzuim afneemt.

Vragen over Bedrijfsfitness Nederland of over ons sport aanbod? Neem dan contact met ons op!

Vul hier uw zoekopdracht in