Solo

training

Wat houdt dit in?

Bij personal training solo gaan we 1-op-1 aan de slag. We focussen ons volledig op jouw doel. Wij zijn je trainer, coach en motivator in één.

Of je missie is om sterker, slanker of fitter te worden, om functioneel te trainen voor een specifieke sport of juist om frustraties van je af te gooien, je bent bij ons aan het juiste adres!

We beschikken over moderne kracht- en cardio-apparatuur en tal van losse trainingselementen. We kunnen alle kanten op en daarmee houden we onze trainingen gevarieerd en precies op jouw persoonlijke voorkeuren afgestemd. Zo blijf je continu uitgedaagd en gemotiveerd om aan je doel te werken.

Wij van MOUVEMENT hanteren een duurzame methode om jou optimaal te ondersteunen in je missie. We trachten blessures te voorkomen, maximaal behoud van resultaat te realiseren en terugval te ondervangen.

We streven ernaar om van jou een gelukkiger mens te maken die trots is op zijn of haar gezondheid en fitte lijf.

1 persoon

Individueel doel

Vitaliteitsclub

Vanaf 3 maanden

Situaties

We maken onderstaande situaties veelvuldig mee en begrijpen waarom het niet lukt je doel te bereiken. Herken je jezelf in een of meer van deze situaties, dan is personal training solo ideaal voor jou.

 • Je wilt aan je lichaam werken, maar mist motivatie en een stok achter de deur
 • Je gaat naar de sportschool, maar volgt geen training afgestemd op jouw doel
 • Je sport (min of meer) met regelmaat, maar je lichaam gaat niet vooruit
 • Je wilt mentaal aan de slag om rust in je hoofd te creëren
 • Je gaat er of helemaal voor of helemaal niet en mist een trainingsevenwicht

Resultaten

Vanuit onze ervaring zien we terug dat fysieke en mentale verbetering, in combinatie met een nieuwe, evenwichtige leefstijl, veelal leidt tot de volgende dieperliggende waarden:

 • Je voelt je stukken energieker, fitter en sterker
 • Je bent over het algemeen gelukkiger en hebt meer zelfvertrouwen
 • Je hebt meer mentale rust
 • Je geniet van een hapje en drankje op zijn tijd zonder schuldgevoel
 • Je bent een bron van motivatie en inspiratie voor anderen

Je bent zeker niet de eerste en ook niet de laatste persoon die wij begeleiden de meest optimale versie van zichzelf te verwezenlijken. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar het eindresultaat zal het werken meer dan waard zijn. We gaan er 110% voor. Dus kom in beweging en laat ons jou fysiek en mentaal coachen!

Termijn

Personal training solo loopt 3, 6 of 12 maanden, afhankelijk van je contractkeuze. Daarna wordt deze telkens met 1 maand verlengd (maandelijks opzegbaar).

Locatie & lestijden

Personal training solo vindt bij voorkeur plaats in onze vitaliteitsclub in Oss. Het is tevens mogelijk om bij onze club buiten te trainen of in het aangelegen park.

De trainingsdagen en -tijden worden met jouw persoonlijke coach ingepland.

Kosten

De kosten per sessie voor personal training solo zijn afhankelijk van de contracttermijn en het aantal trainingssessies dat je per week volgt.

 • 1 keer per week vanaf €58,90
 • 2 keer per week vanaf €54,90
 • 3 keer per week vanaf €51,90

Extra korting

Zorg jij ervoor dat een vriend(in), kennis, familielid, collega, teamgenoot of je partner zich ook aanmeldt voor personal training terwijl jouw traject loopt, dan krijg jij de maand erop 5% korting.

Vul hier uw zoekopdracht in