Home

training

Wat houdt dit in?

Personal training home ontvang je als je graag thuis ondersteund wordt. Op jouw locatie werken we aan jouw persoonlijke missie. We gaan aan de slag met losse trainingselementen en lichaamsgewicht oefeningen. Of je missie is om vanuit huis fitter, slanker of sterker te worden, het gewoonweg praktischer is of omdat je juist herstellende bent, je bent bij ons altijd welkom.

Onze thuis trainingen zijn gevarieerd en op jouw persoonlijke voorkeuren afgestemd, zodat je continu uitgedaagd wordt en gemotiveerd blijft om te trainen.

Wij van MOUVEMENT hanteren een duurzame methode om jou (minimaal) 3 maanden optimaal te ondersteunen in je ‘missie’. We gaan werken richting het doel dat jij voor ogen hebt. Onze duurzame methode houdt ook in dat we blessures trachten te voorkomen, dat we voor maximaal behoud van resultaat gaan en dat je geen terugval krijgt.

We streven ernaar om van jou een gelukkiger mens te maken die trots is op zijn of haar gezondheid en fitte lijf.

1-4 personen

Individueel of gezamenlijk doel

Thuis

Vanaf 3 maanden

Situaties

We maken onderstaande situaties veelvuldig mee en begrijpen waarom het niet lukt je doel te bereiken. Herken je jezelf in een of meer van deze situaties, dan is personal training home ideaal voor jou.

 • Je bent ongemotiveerd om te sporten en mist een stok achter de deur
 • Je beweegt thuis, maar volgt geen training afgestemd op jouw doel
 • Je sport thuis (min of meer) met regelmaat, maar je lichaam gaat niet vooruit
 • Je wilt sporten, maar voelt je niet prettig in een reguliere sportschool
 • Je gaat er of helemaal voor of helemaal niet en mist een trainingsevenwicht

Resultaten

Vanuit onze ervaring zien we terug dat fysieke en mentale verbetering, in combinatie met een nieuwe, evenwichtige leefstijl, veelal leidt tot de volgende dieperliggende waarden:

 • Je voelt je stukken energieker, fitter en sterker
 • Je bent over het algemeen gelukkiger en hebt meer zelfvertrouwen
 • Je hebt meer mentale rust
 • Je geniet van een hapje en drankje op zijn tijd zonder schuldgevoel
 • Je bent een bron van motivatie en inspiratie voor anderen

Je bent zeker niet de eerste en ook niet de laatste persoon die wij begeleiden de meest optimale versie van zichzelf te verwezenlijken. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar het eindresultaat zal het werken meer dan waard zijn. We gaan er 110% voor. Dus kom in beweging en laat ons jou fysiek en mentaal coachen!

Termijn

Personal training home loopt 3, 6 of 12 maanden, afhankelijk van je contractkeuze. Daarna wordt deze telkens met 1 maand verlengd (maandelijks opzegbaar).

Locatie & lestijden

We trainen bij jou thuis. Mocht dit voor jou niet mogelijk zijn, dan vindt overleg plaats over een geschikte locatie (dicht bij jouw leefomgeving).

De trainingsdagen en -tijden worden met jouw persoonlijke coach ingepland.

Kosten

De kosten per persoon per sessie voor personal training home zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de contracttermijn en het aantal trainingssessies dat je per week volgt.

 • Solo (1 pers.) vanaf €61,90
 • Duo (2 pers.) vanaf €41,90
 • Multi (3-4 pers.) vanaf €31,90

Kom je niet uit Oss en wil je wel personal training home volgen? Dan zijn daar reiskosten aan verbonden. Zie algemene voorwaarden.

Extra korting

Zorg jij ervoor dat een vriend(in), kennis, familielid, collega, teamgenoot of je partner zich ook aanmeldt voor personal training terwijl jouw traject loopt, dan krijg jij de maand erop 5% korting.

Vul hier uw zoekopdracht in