Shaper

spieropbouw

Wat houdt dit in?

De Shaper is een Mouve die speciaal voor vrouwen is ontwikkeld die een sterk, atletisch en fit lichaam willen krijgen. We gaan ervoor zorgen dat je op een gezonde manier aan jezelf werkt en zo een betere shape ontwikkelt.

Wij van MOUVEMENT hanteren een duurzame methode om jou optimaal te begeleiden in je ‘shapemissie’. In deze periode leren we je een nieuwe leefstijl aan, zodat je jouw ideale lichaam realiseert, behoudt en geen terugval krijgt. Een goede set billen, slanke taille en strakke benen zijn een veelvoorkomend voorbeeld hiervan.
We gaan dus absoluut niet voor een zwaar dieet en je hoeft niet elke dag de sportschool in.

De Shaper wordt precies op jouw mogelijkheden, jouw lichaam en jouw doel afgestemd. Wat betreft het trainingsplan van de Shaper, kan deze zo ingericht worden dat je met name in de sportschool traint, maar eventueel ook thuis. Het verwerken van personal training en/of groepstraining sessies in jouw persoonlijke plan is uiteraard mogelijk.

We streven ernaar om van jou een gelukkiger mens te maken die trots is op haar sterke, atletische en fitte lijf.

Voor vrouwen

Focus op spieropbouw

Sterker en atletischer

Vanaf 6 maanden

Situaties

We maken onderstaande situaties veelvuldig mee en begrijpen waarom het niet lukt je doel te bereiken. Herken je jezelf in een of meer van deze situaties, dan is de Shaper ideaal voor jou.

 • Je hebt al enkele diëten gevolgd, maar niets leidt tot een blijvend resultaat
 • Je sport zeer regelmatig, maar je lichaam verandert niet of nauwelijks
 • Je eet gevarieerd en gezond en toch kom je maar niet aan
 • Je gaat er of helemaal voor of helemaal niet en mist een evenwichtige leefstijl
 • De vele cardio uren leiden maar niet tot de gewenste lichaamsvormen

Resultaten

Vanuit onze ervaring zien we terug dat een lichaam dat beter in shape is, in combinatie met een aangepaste leefstijl, veelal leidt tot de volgende dieperliggende waarden:

 • Je voelt je stukken energieker
 • Je bent over het algemeen gelukkiger en hebt meer zelfvertrouwen
 • Je hebt meer mentale rust
 • Je geniet van een hapje en drankje op zijn tijd zonder schuldgevoel
 • Je bent een bron van motivatie en inspiratie voor anderen

Je bent zeker niet de eerste en ook niet de laatste vrouw die wij begeleiden de meest optimale versie van zichzelf te verwezenlijken. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar het eindresultaat zal het werken meer dan waard zijn. We gaan er 110% voor. Dus kom in beweging en laat ons jou ondersteunen!

Termijn

De Shaper loopt 6, 9 of 12 maanden, afhankelijk van je contractkeuze. Daarna wordt deze telkens met 1 maand verlengd (maandelijks opzegbaar).

Locatie

De face-to-face coachingsgesprekken en meetmomenten vinden plaats in onze vitaliteitsclub in Oss.

Mocht het voor jou niet mogelijk zijn om face-to-face contact te hebben, dan is online coaching mogelijk. We treffen elkaar in dat geval via Skype.

Kosten

De kosten per maand voor de Shaper zijn afhankelijk van de contracttermijn.

 • 6 maanden voor €159,90
 • 9 maanden voor €149,90
 • 12 maanden voor €139,90

Extra korting

Zorg jij ervoor dat een vriend(in), kennis, familielid, collega, teamgenoot of je partner zich ook aanmeldt voor een Mouve terwijl jouw traject loopt, dan krijg jij de maand erop 5% korting.

Vul hier uw zoekopdracht in